• DOLAR 32,26 %-0.72
  • EURO 34,69 %-0.53
  • ALTIN 2.411,90 %-0.45
  • BİST100 10.046 %-0.37
  • BITCOIN 57.000 %-5
  • ETHERIUM 2.926 %-2.47
13°
11 ay önce Güncel

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu teminat senediyle ilgili bir karara imza attı ve bu karar bir dava sürecinde alınan kararın değerlendirilmesi üzerine verildi. Özetle, teminat senedinin üzerinde "teminattır" ibaresi bulunsa bile, neyin teminatı olduğunu belirtmediği sürece bu ibarenin senedin teminat senedi olduğunu göstermediği hükme bağlandı.

11 ay önce Güncel
11 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı için Mahmut Özer yakın çevresine görevde kalacağını ve 2. Mahmut döneminin başlayacağını fısıldasa da Milli Eğitim Bakanlığında yeni dönemde Bakan değişikliği olacağına kesin gözüyle bakılıyor…

11 ay önce Güncel

Ziraat Bankası, 1 Mayıs - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak önemli bir kampanya başlatmıştır. Bu kampanyaya katılan müşterilere 2.500 TL değerinde Bankkart Lira hediye edileceği duyurulmuştur. Kampanya, Ziraat Bankası'nın resmi web adresi üzerinden duyurulmuş olup, Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web sitesi veya SMS yoluyla katılım sağlanabileceği belirtildi.

11 ay önce Güncel

Fatih Altaylı, bugünkü köşe yazısında Kemal Kılıçdaroğlu'nu Fatih Terim benzetmesi ile eleştirerek genel başkanlıktan istifa etmesi gerektiğini belirtti.

11 ay önce Güncel

Kabinede yer alabileceğine dair iddialarla gündeme gelen Mehmet Şimşek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara'da bir araya geldi.

11 ay önce Güncel

Yeni Türkiye Yüzyılı’nın ilk gecesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın balkon konuşmasını yaptığı Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne Atatürk'ün kalpaklı posterinin asılması dikkat çekti.

11 ay önce Güncel

Tütün ürünlerine yapılan vergi zamları ve regülasyonlar, sigara fiyatlarında önemli değişikliklere yol açmaktadır. Son gelen haberlere göre, Marlboro, Parlıament, Muratti, Lark gibi popüler sigara markalarına büyük bir zam geleceği duyuruldu.

11 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığının Görevde Yükselme Yazılı Sınavının Başvuruları hakkında yeni gelişme! İşte detaylar...

11 ay önce Güncel

Bir toplumun en önemli unsurlarından biri eğitimdir ve eğitim sistemimizin belkemiği öğretmenlerdir. Öğretmenlik mesleği, gelecek nesillerin yetiştirilmesinde ve bir toplumun genel gelişiminde hayati bir rol oynar.