• DOLAR 32,61 %0.37
  • EURO 35,07 %0.23
  • ALTIN 2.505,88 %0.86
  • BİST100 9.525 %0.00
  • BITCOIN 62.529 %1.24
  • ETHERIUM 3.023 %0.23
13°
10 ay önce Güncel

Enflasyon, Mayıs ayında sert bir şekilde düşmesi bekleniyor. Peki neden? İşte cevabı haberimizde.

10 ay önce Güncel

28 Mayıs seçim sonuçlarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17. seçim zaferini kutluyor. Kazandığı zaferin ardından, tebrik telefonları da peşi sıra geldi. Bu kutlamalar arasında, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün telefonla tebrik ettiği öğrenildi.

10 ay önce Güncel

Fatih Portakal, sunduğu ana haber bülteninde Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek istifaya çağırdı.

10 ay önce Güncel

Canan Karatay'ın yıllarca süren araştırmaları ve bilimsel verilere dayalı önerileri, sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor. İşte, hayatınızı değiştirecek bu tavsiyeler.

10 ay önce Güncel

AÖF öğrencileri merakla yaz okulu sınavlarının online olarak gerçekleştirilmesini beklerken, yaz okulunda açılacak ve seçilecek derslerde değişiklik yapıldı.

10 ay önce Güncel

Marlboro sigara grubuna 6 Haziran'dan itibaren geçerli olmak üzere zam yapıldı. Parliament, Muratti, Lark, Chesterfield, L&M sigaralarını da içerisinde bulunduran Marlboro grubuna yüzde 30 civarında bir zam geldi.

10 ay önce Güncel

Moritanyalılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar seçilmesini ABD Büyükelçiliğinin önünde kutladı.

10 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, gelir seviyesi düşük olan vatandaşlar için Aile Destek Programı'nı aktif etti. Programın temel amacı, ekonomik sorunlarla boğuşan ailelerin ve bireylerin yükünü hafifletmek. Bu saygıdeğer inisiyatif sayesinde, aileler her ay 1.250 TL'ye kadar finansal yardım alabiliyorlar. Destek ödemeleri, PTT üzerinden gerçekleşiyor ve bu program tam bir yıl boyunca kesintisiz bir şekilde hizmet veriyor.

10 ay önce Güncel

BİM, 30 Mayıs Aktüel ile birçok temel ürünü indirimli satacak. Mercimek, bulgur, fıstık ve dahası haberimizde...

10 ay önce Güncel

Geert Wilders, Hollanda'nın aşırı sağcı siyasetçisi, seçimler sonucu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tercih eden Türkler'e karşı tartışma yaratan bir tavır sergiledi. Wilders, bu kişilerin Hollanda'yı terk edip Türkiye'ye yerleşmesini önerdi.