Ziraat Bankası, 1 Mayıs - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak önemli bir kampanya başlatmıştır. Bu kampanyaya katılan müşterilere 2.500 TL değerinde Bankkart Lira hediye edileceği duyurulmuştur. Kampanya, Ziraat Bankası'nın resmi web adresi üzerinden duyurulmuş olup, Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web sitesi veya SMS yoluyla katılım sağlanabileceği belirtildi.
 

Kampanya kapsamında müşteriler, TatilBudur'da Bankkartlarıyla yapacakları belirli tutardaki alışverişlerde Bankkart Lira kazanabileceklerdir. Alışveriş tutarlarına göre hediye edilecek Bankkart Lira miktarları şu şekildedir:

12.500 TL - 17.499 TL arası alışverişte 1.000 TL Bankkart Lira
17.500 TL - 24.999 TL arası alışverişte 1.750 TL Bankkart Lira
25.000 TL ve üzeri alışverişte 2.500 TL Bankkart Lira
Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, Bankkart POS cihazlarından alışveriş yapmaları gerekmektedir. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Kazanılan Bankkart Liralar, 7 Haziran 2023 tarihinde yüklenecek ve 10 Temmuz 2023 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 11 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacaktır. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ödül kazanabilecektir. Ayrıca, uçak bileti alımlarının Bankkart Lira kampanyasına dahil olmadığı da belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi

Kampanya detaylarına ilişkin olarak, ek kartlarla yapılan harcamaların asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edileceği, kampanyanın bireysel kartlarla yapılan harcamalar için geçerli olduğu belirtilmiştir. Ön provizyon işlemleri, Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ile yapılan işlemler ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanyadan yararlanılan işlemlerin kampanya sonrasında iptal veya iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liraların geri alınacağı da ifade edildi.