Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi, Rekor Kırmak Üzere! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi, Rekor Kırmak Üzere!

Kamudanhaber- Özel haber

Yeni Türkiye Yüzyılı’nın ilk gecesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın balkon konuşmasını yaptığı Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne Atatürk'ün kalpaklı posterinin asılması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM Başkanı Mustafa Şentop, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ı kabul ettiği makam odasının duvarında da kalpaklı Atatürk fotoğrafının yer aldığı görüldü.

İlk Mecliste sarıklı, fesli ve kalpaklı temsilciler mevcuttu. Mustafa Kemal Atatürk’ün kalpaklı fotoğrafı, emperyalizme karşı yürütülen mücadeleyi ve Kuvayı Milliye ruhunu simgeledi. Kalpaklı Atatürk fotoğrafıyla; Dünyaya, Cumhuriyetin Yeni Yüzyılında “Millî Mücadeleye hazırız.” mesajı verilirken içeride de terörist yapılarla iltisakı olan partiler ve onlarla iş birliği yapan ittifaklara karşı Cumhuriyetin kurucu misyonu ve değerlerine atıfda bulunduğu değerlendirilmesi yapıldı.