• DOLAR 32,26 %-0.07
  • EURO 35,10 %-0.02
  • ALTIN 2.465,75 %-0.02
  • BİST100 10.320 %1.59
  • BITCOIN 65.100 %-1.17
  • ETHERIUM 2.937 %-2.49
12°
11 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmeye göre, ülke genelinde (Şanlıurfa ve Mardin hariç) aralıklı ve yerel sağanak yağışlarla birlikte gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Bu yağışların Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Bilecik, Sinop çevreleri ve Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

11 ay önce Güncel

Seçimlerin ardından Meclis'te çoğunluğu elde eden AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğinde ekonomiyi toparlamaya yönelik yeni program, yeni kadro ve yeni anlayışı hayata geçirmeyi planlıyor. Bu kapsamda üzerinde en çok durulan ekonomi başlığı adı altında iki isim öne çıkıyor.

11 ay önce Güncel

5 yılda 6 milyon istihdam hedefi ve hayat pahalılığına karşı köklü reformlarla Türkiye'nin ekonomik büyüme ve istikrarı hedefleniyor.

11 ay önce Güncel

Dün sektör temsilcilerinden öğrenilen zam haberi bugün pompalara yansıdı. Peki, benzine ne kadar zam geldi, motorine de zam görünüyor mu? İşte, detaylar...

11 ay önce Güncel

CHP'deki 12. yenilgi sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, değişim vurgusu yaparak harekete geçti.

11 ay önce Güncel

28 Mayıs seçimlerinin ardından gözler, yeni kabineye çevrildi. Yüksek Seçim Kurulu'nun 1 Haziran Perşembe günü kesin seçim sonuçlarını açıkladıktan sonra 13. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi kamuoyuna duyuracak.

11 ay önce Güncel

28 Mayıs seçimlerinin ardından 13. Cumhurbaşkanı seçilen Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomide rotayı çizdi. Görevde olduğu 5 yılda 6 milyon istihdam hedefi ve vatandaşın gelirini artırmak için hemen düğmeye basmaya hazırlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayat pahalılığına karşı köklü reformları devreye alacak. Fahiş kira artışının da önüne geçmek için çeşitli formüller sunacak. İşte ekonomide yeni yol haritası....

11 ay önce Güncel

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP'de yükselen değişim sesleri, Ankara kulislerini hareketlendirdi. Yeni dönemde izlenecek yol haritası ve kurultay süreci, parti genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti yönetimleriyle yapacağı toplantılar sonrası şekillenecek.

11 ay önce Güncel

14 Mayıs tarihinde gerçekleşen 28. dönem milletvekili seçimlerine aday olmayan Millet İttifakı bileşenleri içerisinde yer alan 6 genel başkan, yeni dönemde Meclis'te olmayacak.

11 ay önce Güncel

Sözcü TV'de CHP'nin seçim sonuçlarıyla ilgili tartışmalı bir program gerçekleşti. Ceza Hukukçusu Ersan Şen, gazeteci İsmail Saymaz'a yönelik sert eleştirilerde bulundu ve Kılıçdaroğlu'nun yenilgisini görmemeye çalıştığını söyledi.