Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından duyurulan ilanla birlikte, eğitim düzeyi fark etmeksizin, ilkokuldan üniversite mezunlarına kadar geniş bir yelpazede KPSS şartı olmaksızın temizlik ve güvenlik görevlisi alımları yapılacak. Toplamda 6.505 personel alımı kapsamında Türkiye genelinde birçok şehirde iş imkanı sağlanacak.

Genel Şartlar ve Pozisyon Detayları:

İlanlara başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, İŞKUR'a kayıtlı olmaları ve başvurdukları kadronun gerektirdiği özel niteliklere sahip olmaları gerekiyor. Adayların görevlerini yerine getirmelerine engel bir sağlık sorunu olmamalı.

  • Güvenlik Görevlisi Alımı: Silahlı ya da silahsız güvenlik kimlik kartına sahip adaylar başvuruda bulunabilir. Alınacak güvenlik görevlileri vardiyalı olarak çalışacak.

  • Temizlik Görevlisi Alımı: Temizlik personeli olarak alınacak kişiler, görev yapacakları yerlerin düzeni ve temizliğinden sorumlu olacak.

Başvuru Süreci ve Adımları:

Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı gündeme bomba gibi oturdu! Beraberlik yetiyordu şut bile çekmediler... Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı gündeme bomba gibi oturdu! Beraberlik yetiyordu şut bile çekmediler...
  1. İŞKUR'un resmi internet adresi olan İŞKUR Resmi Web Sitesi adresine gidin.
  2. 'İş Arayan' kısmından giriş yapın. Eğer İŞKUR şifreniz yoksa e-Devlet üzerinden giriş yapabilirsiniz.
  3. Giriş sonrası ana sayfada 'İş İlanları' bölümüne tıklayın.
  4. Açılan sayfada 'Meslek' kısmına başvurmak istediğiniz pozisyon adını yazın ve 'Ara' butonuna tıklayarak ilanları görüntüleyin.

Son Başvuru Tarihi ve Detaylar:

İlgili ilanlar ve başvuru sürecine dair detaylar İŞKUR'un resmi web sitesinde yer almaktadır. Başvuru için son tarih ve ilan detaylarına İŞKUR'un resmi internet adresinden ulaşabilirsiniz.