AK Parti'den tekrar seçilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kapcağız Köyü'nde düzenlenen fide dağıtım töreninde konuştu.

Mehmet Tahmazoğlu, yerel seçimlerde elde edilen yüzde 53'lük oy oranını beğenmediğini ifade ederek çiftçilere sitem etti. "Orucu bizimle tutup, iftarı başkasıyla açıyorsunuz. Yüzde 53 oy verdiniz, çok ayıp ettiniz" diyerek tepkisini dile getirdi. Seçim sonuçlarına da değinen Tahmazoğlu, çiftçilere hitaben, "Biz sınıfını takdirle geçen öğrenci olmak istiyoruz. Eğer bir eksiğimiz varsa onu da söyleyen, yapalım dedik. Az önceki konuşmalarda herkes, ‘her şey tamam’ dedi. Çiftçiye destek noktasında bir eksiğimiz var mı? Yok." şeklinde konuştu.

Tahmazoğlu'nun bu sözlerine CHP'li eski meclis üyesi Uğur Kalkan, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Kalkan, "Bu tarz konuşmaları dağıtım törenlerinde ve toplantılarda sıklıkla duymaya başladık." diyerek eleştirdi.

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Ayrıca, "Fırına yıkıma gidip; ekmeklerin pişmesini beklemeyen, hamurları kamyona yükleten belediye başkanısın sen. Milletin evini yıkmaya giderken, çekirdekleri hazırlayın diye paylaşım yapan belediye başkanısın sen." şeklinde sert ifadelerle Tahmazoğlu'nu eleştirdi. Kalkan, daha fazla vatandaşın Tahmazoğlu'nun politikalarını ve söylemlerini sorgulaması gerektiğini vurguladı.