• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.200 %0.32
  • ETHERIUM 2.548 %3.2
17°
4 ay önce Güncel

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, sahte hac şirketleri konusunda uyarıda bulunarak, hac ibadetinin 'hac vizesi' olmadan gerçekleştirilemeyeceğini duyurdu.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Cengiz Çelik, Ankara'da dün akşam yaşanan yoğun yağışa dikkat çekti. Çelik, Ankara'da son 2 saat içinde metrekareye 70 kilogram yağış düştüğünü belirtti. Ayrıca, Çelik, önümüzdeki 4 gün boyunca tüm Türkiye genelinde yağışların etkili olacağını vurguladı.

4 ay önce Güncel

Türkiye Kamu-Sen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü İzmir'de düzenlediği mitingle kutladı. Konak ilçesindeki Cumhuriyet Bulvarı'nda bir araya gelen Türkiye Kamu-Sen üyeleri, pankartlar açarak sloganlar attılar.

4 ay önce Güncel

Bitcoin fiyatı, dördüncü halving sonrası %11 düşüş yaşarken, analistler düşüşün normal olduğunu ve BTC'nin 52.000 dolara kadar düşebileceğini öngörüyor.

4 ay önce Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, A Haber canlı yayınında, 2013'ten beri üzerinde çalışılan yeni müfredatın önemini vurgulayarak, öğretmenlerin taleplerini dinlediklerini ve müfredatın güncellenmesinin gerekliliğini dile getirdi.

4 ay önce Güncel

Türkiye'nin Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Endonezya'da yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Güney Afrika'nın İsrail'e açtığı soykırım davasına müdahil olduğunu duyurdu ve Filistin davasını savunmaya devam edeceklerini bildirdi.

4 ay önce Güncel

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde işçilere yönelik önemli bir adım attı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ile Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Akif Dağ, ek protokole imza atarak belediye ve Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nde (KASKİ) çalışan işçilerin maaşlarına yüzde 27 ek zam yapıldığını duyurdular.

4 ay önce Güncel

Geçen yıl Nisan ayında başlayan ve bir yıl boyunca devam eden mutfak ve sıcak su tüketiminde kullanılan ücretsiz 25 metreküp doğal gaz uygulaması, 1 Mayıs 2024 tarihi itibariyle sona erdi.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'de girişimcilere destek sağlamak için bir üst fon kurulması talimatı vererek, girişim sermayesi ekosistemini güçlendirmeye yönelik çalışmaları hızlandırdı.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında önemli kararlar alındı. Toplantıda, olağan kongre için çalışmaların başlatılması ve eylül ya da ekim aylarında kongrenin gerçekleştirilmesi planları masaya yatırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kongreleri başlatma talimatı verdiği ve yönetim değişikliğinin kongre sonrası yapılacağı bildirildi.