İçişleri Bakanı: Terör Örgütlerin Taksim'e Gelme Çağrılarına Karşı Önlem Alınacak İçişleri Bakanı: Terör Örgütlerin Taksim'e Gelme Çağrılarına Karşı Önlem Alınacak

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, yanlış perona yönlendirilen bir yolcu ile güvenlik personeli arasında yaşanan olay, havalimanında tansiyonun yükselmesine neden oldu. İddiaya göre, Denizli'ye gitmek üzere bir firmadan uçak bileti alan yolcu, yanlış perona girdiği için güvenlik görevlileri tarafından uyarıldı. Ancak yolcunun tepki göstermesi, olayın büyümesine sebep oldu.

Screenshot 60 G6Fb

Güvenlik personeliyle yaşanan tartışmada öfkeli yolcu, kendisinin bir bakanın akrabası olduğunu iddia ederek, güvenlik görevlisine tehditler savurdu. "Senin sülaleni bitireceğim, hepinizi işten attıracağım" şeklindeki ifadelerle gerilimi artıran yolcu, olaya müdahale eden diğer görevlilere de hakaretlerde bulundu.

Olayın bir süre kontrol altına alınamaması üzerine havalimanı yetkilileri, taraflar arasındaki anlaşmazlığın detaylı bir şekilde inceleneceğini ve gerekli önlemlerin alınacağını açıkladı.