Fiyatlar Yüksek, Alıcı Yok

Kamuran Albayrak, bir araba satıcısı, pazarda sadece satıcıların bulunduğunu, alıcıların ise parmakla gösterilecek kadar az olduğunu belirtiyor. "Eskiden pazar bu saatlerde ana baba günü olurdu. Ancak bugün sadece 3 kişi arabalara göz attı, kimse fiyat teklifi bile yapmıyor," diyor Albayrak.

Cumartesi Kurulumu Pazarı Olumsuz Etkiliyor

Başka bir satıcı olan Ali Yıldırım, pazarın Cumartesi günü kuruluyor olmasının da etkili olduğunu dile getiriyor. "Eskiden pazar günü kurulduğunda çevre illerden bile alıcılar gelirdi. Cumartesi olunca gelen olmuyor," diye ekliyor. Yıldırım, pazarda gün boyu yalnızca bir müşterinin geldiğini, fiyat sorduktan sonra ayrıldığını belirtiyor.

Tofaş Doğan Fiyatları Göz Kamaştırıyor

Pazarda satış yapmaya çalışan Ahmet Özbek de piyasanın belirsiz olduğunu, alıcıların neredeyse hiç olmadığını belirtiyor. "Ben arabamı ihtiyaçtan dolayı satıyorum ve bakın, Tofaş Doğan bile artık 200 bin TL. Bu fiyatlarda kim alır?" diye soruyor.

Yeni müfredatın ardından Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama: 'Türkiye için gerçek bir beka meselesidir' Yeni müfredatın ardından Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama: 'Türkiye için gerçek bir beka meselesidir'

Alıcılar da Şikayetçi

İkinci el araba almak için erken saatlerde pazara gelen Ercan Seven, sadece satıcıların olduğunu ve pazarın artık tarihe karışmış olduğunu ifade ediyor. "Sabah 06.00'da geldim ve burada sadece satıcılar var. Alıcı yok," diyor.