1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs'ta okul var mı? Bankalar 1 Mayıs'ta açık olacak mı? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs'ta okul var mı? Bankalar 1 Mayıs'ta açık olacak mı?

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı uyarıda "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden alınan son verilere göre sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yarın ilimiz genelinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anından kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." dendi

Meteoroloji Genel Müdürlüğüne göre son meterolojik görünüm ve uyarılar:

1218buyuk (2)-3

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların ilk saatlerde Bolu çevrelerinde yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra Bartın, Bolu, Çankırı, Düzce, Karabük, Zonguldak çevreleri ile Ankara'nın kuzey, batı ve merkez ilçelerinde yer yer kuvvetli olması beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmemektedir.

RÜZGAR: Rüzgarın genellikle güney, güneydoğu yönlerinden hafif ve orta kuvvette, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra batı yönünden zaman zaman kuvvetli eseceği tahmin edilmektedir.
UYARILAR
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra Çankırı çevreleri ve Ankara’nın merkez ilçeleri ile kuzey ve batısında yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yapılan son değerlendirmelere göre; 17.06.2023 Cumartesi günü öğle saatlerinden itibaren Batı Karadeniz’de (Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Bolu) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların aralıklı ve yerel olarak Pazar günü akşam saatlerine kadar kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam saatlerinde Bolu’da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.