📌1 Haziran ile 16 Haziran tarihleri arasında kadar tüm öğretmenlere normal ek ders ücreti ödenecektir. 16 Haziran tarihinden itibaren ücretli öğretmenlere ücret ödemesi yapılmayacaktır.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı biterek öğrenciler karnelerini aldı. Bu Haziran ayında, öğretmenler ve yöneticiler hangi ücretleri alıp hangi ücretleri alamayacağını açıklıyoruz. İşte detaylar...

asgari-ucrete-yapilacak-zam-orani-icin-net-rakam-verildi-1512

📌 19 Haziran ile 23 Haziran arasında gerçekleştirilecek seminerlerde öğretmenler (okul öncesi, sınıf, branş, Btr ve rehber öğretmenler) daha önce izlemediği bir eğitim videosunu ÖBA  üzerinden izlediğinde 15 saat ek ders ücreti alacaklar. Öğretmenler, izlemediği bir eğitimi izlemeleri yeterli olacaktır.

📌 9 Haziran ile 23 Haziran arasında gerçekleştirilecek seminerlerde yöneticiler okullarında olmaya devam edip normal yönetim ücretini alacaklar. İdareciler, mesleki çalışma ücreti alamayacaklar ama isteğe tabii eğitim videosu izleyebilirler.

Emekli-ve-memure-ek-zam-rekoru-279480

A101 15-20 Ekim Kataloğu: Şeker, süt, peynir, yoğurt, tereyağı, köfte, sucuk, salça, deterjan ve daha fazlası indirimde! A101 15-20 Ekim Kataloğu: Şeker, süt, peynir, yoğurt, tereyağı, köfte, sucuk, salça, deterjan ve daha fazlası indirimde!

📌 26-27 Haziran tarihleri idari izin kapsamında olmasına rağmen Eğitim Öğretim yılı dışında bir tarih olduğu için öğretmenler ek ders alamazlar. İdareciler, bu tarihlerde okulda bulunması gerekir. Okulda bulunan idareci bu günler için yönetim ücretini tam alacağı gibi okulda bulunmayan idareciler bu ücreti alamazlar.

📌 19-23 Haziran tarihlerinde mesleki çalışma eğitimine ait bir eğitim videosu rapor ve izinli olduğu için izlemeyen öğretmene 15 saat ek ders ücreti yatırılmaz. Öğretmen bu tarihler arasında rapor ve izinli olmadığı bir gün olup eğitimini tamamlarsa 15 saat ek ders ücreti alabilecekler.