Seçimlerin ardından CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı başlayan bayrak açma yarışı, parti kulislerini hareketlendirmeye devam ediyor.

CHP'nin önde gelen isimleri olarak bilinen kişilerin başlattığı kazan kaldırma yarışına CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel de katıldı. 

CHP'den son olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yanı sıra Özgür Özel'in de sorumluluktan kaçmayacağını söyleyerek adaylık mesajı vermesi dikkatleri üzerine çekti. 

Açıklamasında "Sorumluluk almaktan kaçmayacağım. Ama fedakarlıktan da geri durmayacağım. Konuşmam dinlemem gereken herkesle temas edeceğim. Parti kimsenin önünü kapatmamalı."ifadelerine yer veren Özgür Özel'e yanıt Faik Öztrak'tan geldi.

Faik Öztrak, yaptığı açıklamada, MYK'ye yeni isimler eklenmesini 'yenilenme' olarak tanımlarken, kongrenin de en kısa sürede yapılacağını söyledi:

"Bu çerçevede genel başkanımız ilk olarak MYK'sını yeniledi. MYK'mız da ilk iş olarak kongreler takvimini başlattı. Mümkün olan en kısa sürede, kongreler süreci, parti meclisimizin uygun gördüğü bir tarihte kurultayımızla taçlanacaktır." 

Buğdayda hasat dönemi: Fiyat önerisi geldi Buğdayda hasat dönemi: Fiyat önerisi geldi

CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in açıklamalarını da değerlendiren Faik Öztrak, "Değişimin nasıl gerçekleştirileceği bellidir. Genel başkanımız kendi iradesi dahilinde yapacağı değişimi yapıp MYK'yi yenilemiştir" dedi.