CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Lütfü Savaş'ın adaylığına vurgu yapan Özel, Savaş'ın Hatay'ın çeşitli dinlerin bir arada yaşadığı bir şehir olma özelliğini koruyacak bir aday olduğunu belirtti.

İşte Özel'in grup toplantısında yaptığı konuşmadan öne çıkanlar;

Partisinin düzenlediği grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Lütfü Savaş'ın adaylığına dikkat çekti. Özel, Savaş'ın Hatay'ın çok kültürlü yapısını korumaya yönelik bir aday olduğunu belirterek, partisinin bu tercihini açıkladı.

Kıdem tazminatında yeni gelişme: Bu şartları taşıyan alıyor Kıdem tazminatında yeni gelişme: Bu şartları taşıyan alıyor

Özel ayrıca, Erzincan İliç'teki altın madeni faciasına da değindi ve bu tür çevre sorunlarının önemine vurgu yaptı. Maden faciasının ciddi bir felaketi önlemiş olabileceğine dikkat çeken Özel, Cumhurbaşkanı'na istifa çağrısında bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Çanakkale'deki maden faciasıyla ilgili açıklamalarına tepki gösteren Özel, Bahçeli'nin Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u savunmasını eleştirdi ve bu konuda vicdanların karar vereceğini belirtti.

Özel, ekonomik duruma da değinerek, TL'ye güvenmeyenlerin şantajlarına karşı çıkarak, 1 Nisan sonrasında ekonomik olarak zor bir sürecin başlayabileceğini ifade etti.

Son olarak, 31 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaparak, hükümetin gücünü artırması veya cezalandırılmaması durumunda ülke için felaket olabileceğini söyledi ve halkı bu seçimlere katılmaya çağırdı.