Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, A Haber kanalında canlı yayına katıldı. Bakan Tekin, A Haber kanalında yayınlanan Metin Altınok'un sunduğu "Sebep Sonuç" adlı programa katıldı. Program, saat 21.00'de A Haber'de başladı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamaları ile ilgili bir açıklamada bulundu. Bakan Yusuf Tekin,

CHP Sözcüsü: MEB'in yeni müfredat taslağı derhal geri çekilmeli CHP Sözcüsü: MEB'in yeni müfredat taslağı derhal geri çekilmeli

"Atama bekleyen öğretmenleri anlıyorum. Aileleri ve kendileri beklenti içinde. Elimizden geldiğince bu arkadaşlarımızın programlarını çözeceğiz. Biz de istiyoruz ancak şu an bu işin prosedürleri ve kadro problemi var.." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamaları konusunda daha sonra "MEB bünyesinde çalışan öğretmenlerin yüzde 80'i son 20 yıl içinde atanmış durumda. Yine 20 yılda 359 bin derslik yapıldı. Derslik ve öğretmen sayısı dünya ortamaları seviyesinde." diye açıklamada bulundu.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi