İstanbul'da mafya çatışmalarını konu alan popüler dizi "Kurtlar Vadisi"nin senaristleri Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz, 4 sezon boyunca konsept danışmanlığı yapan Soner Yalçın ile bir araya gelerek yeni bir dizi projesi üzerinde çalıştı. İddialara göre, ünlü senaristler mafya çatışmalarını ele alacak olan bir dizi için hazırlıklara başladı.

Özgü Namal, Oktay Kaynarca, Necati Şaşmaz gibi isimlerin yer aldığı ve unutulmaz diziler arasında yerini alan Kurtlar Vadisi dizisi, senaristler Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz tarafından yazılmıştı. Soner Yalçın ise 4 sezon boyunca dizinin konsept danışmanlığını üstlenmişti. Şimdi ise bu üç isim, İstanbul'da sıkça medyada yer bulan mafya çatışmalarını konu alan yeni bir dizi için bir araya geldi.

Gazeteci Sina Koloğlu ise konuyla ilgili bir yazı kaleme aldı ve detayları şu şekilde paylaştı: İstanbul'da yaşanan mafya çatışmaları, yeni bir diziye dönüşüyor. "İstanbul Başakşehir yabancı uyruklu çetelerin savaş alanı oldu", "İstanbul Balkan Mafyası'nın Yuvası haline geldi", "Sırp mafya lideri Vukotiç öldürüldü", "Sırp organize suç grubu Kavac üyesi Bojaniç yakalandı", "Azerbaycanlı mafya Elnur Gasımov sokak ortasında öldürüldü" gibi haberler sıklıkla gündeme geliyor. Ancak bu dizi yalnızca sokaktaki çatışmaları değil, aynı zamanda işin siyasi boyutunu da ele alacak gibi görünüyor.

Yurt Dışına Çıkacaklar Dikkat! Vize İşlemlerinde Yeni Dönem Başlıyor Yurt Dışına Çıkacaklar Dikkat! Vize İşlemlerinde Yeni Dönem Başlıyor

Yazıya göre, dizi projesinin senaryosu, konuyla ilgili deneyimi olan Soner Yalçın ve Bahadır Özdener tarafından kaleme alınıyor. İkili daha önce "Kurtlar Vadisi"nde bir araya gelmişti. İlk sezonunda konsept danışmanlığını Soner Yalçın yaparken, Bahadır Özdener ise önemli bir bölümünün senarist ekibinde yer almıştı.

Dizi projesinin hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz kesinlik kazanmamış. Ancak gazeteci Sina Koloğlu'na göre, Netflix'in yeni sezonda bu projeyi yayınlamayı düşündüğü belirtiliyor.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi