Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava, ülke genelinde etkisini sürdürecek; ancak Marmara bölgesinde güçlü poyraz rüzgarlarına ara verecek. Bugünden itibaren Marmara ve Ege bölgelerinde sıcaklıkların 3-4 derece düşmesi bekleniyor.

Ayrıca, Doğu Karadeniz bölgesinde başlayacak olan yağışların perşembe günü Marmara ve Ege bölgelerine de etkili olması tahmin ediliyor.

Eylül ayının sonlarına yaklaşırken, genel olarak sıcak ve kurak bir hava hakim olmaya devam ediyor. Ancak Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, önümüzdeki günlerde hava koşullarında değişiklikler yaşanması bekleniyor.

Meteoroloji yetkilileri, ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, yer yer çok bulutlu olacağını ve özellikle Doğu Anadolu'nun bazı bölgelerinde sağanak yağışlarla birlikte gök gürültüsünün de görüleceğini belirtiyor.

Asgari ücrete ara zam! Canlı yayında açıkladı Asgari ücrete ara zam! Canlı yayında açıkladı

Rüzgarın genellikle kuzeyden esmesi beklenirken, Marmara'nın batı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden kuvvetli bir şekilde (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.