Geçtiğimiz günlerde MGM, 29 ildeki bölge müdürlükleri için 48 personel alımı yapacağını duyurdu. Alım yapılacak pozisyonlar arasında temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, büro personeli ve şoför bulunuyor.

Hangi illerde alım yapılacak?

MGM'nin personel alımı gerçekleştireceği iller şöyle: Ankara, Edirne, Kırklareli, İzmir, Manisa, Çanakkale, Eskişehir, Antalya, Muğla, Uşak, Adana, Mersin, Kayseri, Yozgat, Sivas, Konya, Zonguldak, Düzce, Samsun, Ordu, Kastamonu, Gümüşhane, Rize, Erzurum, Elazığ, Tunceli, Van, Hakkari ve Iğdır.

Başvuru şartları neler?

MGM'ye başvuruda bulunacak adayların; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na uygun olması, belirtilen sağlık şartlarını karşılaması ve askerlikle ilgisinin bulunmaması gibi temel şartları taşıması gerekiyor.

Pozisyonlara özel başvuru şartları

Farklı pozisyonlara özel olarak bazı şartlar da sıralanıyor. Örneğin, temizlik görevlisi için ortaöğretim mezunu olma ve temizlik işlerinde daha önce çalışmış olma gibi şartlar bulunurken, şoför adayları için belirli sürücü belgelerine sahip olma gibi ek şartlar mevcut.

Başvurular nereden yapılacak?

Fransız Liselerine Rekabet Kurulu'ndan 21.3 Milyon Lira Cezası Fransız Liselerine Rekabet Kurulu'ndan 21.3 Milyon Lira Cezası

Adaylar, başvurularını Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirebilirler. Başvuru işlemleri için turkiye.gov.tr/meteoroloji-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim adresini ziyaret edebilirsiniz. Açılan sayfada "KİMLİĞİMİ ŞİMDİ DOĞRULA" kısmından e-devlet girişi yaparak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.