Ünlü doktor Ender Saraç'ın oğlunu istismar ettiği iddiaları, MEF Okulları'nda büyük yankı uyandırdı. MEB'in, söz konusu okul için inceleme başlatıp başlatmayacağı ise merak konusu. Basında çıkan haberlere göre, MEF Okulları'nın logosu ile 5 Aralık 2023 tarihinde oğlunun rehber öğretmenine mide bulandıran bir iddiada bulunan Ender Saraç'ın çocuğunun gizli kalması gereken görüşme tutanağı bir gün sonra sosyal medya hesaplarında kamuoyuyla paylaşıldı.

Bu gelişmenin ardından, MEB'in MEF Okulları için bir soruşturma başlatıp başlatmayacağı ve iddialara ilişkin okul yönetiminin bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. Tutanağın nasıl sızdığı, okul idaresinin ve ilgili birimlerin bu konudaki tutumları merakla bekleniyor.

Kamudanhaber sitesi olarak MEF (Modern Eğitim Fen) okulu yönetimine şu soruları sormak isteriz;

Tutanağın tutulduğu tarihten tam bir gün sonra öylesine hassas bir konuya dair bir tutanak nasıl ve ne şekilde sızmıştır?

Bu tutanağın sızdırılmasına dair okul idaresinin ve ilgili birimlerin bir kusuru var mıdır?

Bu konuda MEF Yönetiminden bir açıklama yapılması halinde , bu cevapları siz değerli kamudanhaber okurlarımıza aktaracağız.

Bakan Tekin duyurdu: Öğretmen olmak için şartlar değişiyor! İşte detaylar... Bakan Tekin duyurdu: Öğretmen olmak için şartlar değişiyor! İşte detaylar...

Ayrıca bu konu ile ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığınca bir inceleme sürecinin başlatılıp başlatılmadığına dair ise bir açıklama ve bilgi şu ana kadar bulunmamaktadır.

İŞTE SIZAN O TUTANAK