Turkcell, kuruluşunun 30. yılına özel olarak tüm abonelerine muazzam bir kampanya duyurdu. Türkiye'nin öncü iletişim ve teknoloji şirketi, yıldönümünü kullanıcılarına özel bir hediye ile kutluyor. Kampanya kapsamında Turkcell aboneleri, paketlerinde bulunan hakların iki katından faydalanabilecekler.

Nasıl Faydalanabilirsiniz?

Turkcell tarafından yapılan açıklamaya göre, aboneler "30YIL" yazıp 2222'ye SMS göndererek kampanyaya katılabilirler. Gönderilen bu mesajla birlikte, kullanıcıların mevcut paketlerinde bulunan konuşma, SMS ve internet hakları bir ay süreyle iki katına çıkacak.

Enflasyon tahmini değişti... Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Enflasyon tahmini değişti... Memur ve emekli ne kadar zam alacak?

Kampanya Detayları ve İlk Test Sonuçları

Bu özel kampanya, Turkcell'in 1994 yılında cep telefonundan ilk 'Alo' demesiyle başlayan iletişim teknolojileri serüveninin bir kutlaması niteliğinde. Turkcell, bu kampanyayla bir kez daha teknoloji sağlayıcısı olarak sektördeki liderliğini ve yenilikçi yaklaşımını vurgulamış oluyor. Biz de bu kampanyanın gerçekliğini test etmek için Turkcell'e mesaj attık ve karşılığında şu mesajı aldık: "Turkcell'den 30. Yıl Kampanyası! Kampanya kapsamında bir ay geçerli olacak şekilde yurt içi her yöne 2000 DK, 1000 SMS, 25 GB hediyeleriniz hattınıza tanımlandı. Tanımlanan tüm hediye paketlerinizi Turkcell uygulaması üzerinden görüntüleyebilirsiniz: https://dijital.li/kAa0x Güle güle kullanın."