Seçimlerin kaybedilmesinin ardından başlattığı 'değişim' çağrısı ile dikkatleri üzerine çeken CHP Genel Başkanlık koltuğuna aday olacak denilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün gerçekleştirdiği basın toplantısında çok konuşulacak sözlere imza attı.

İslam Memiş'ten beklenen Bitcoin tahmini: Hangi gün yükselişe geçeceğini açıkladı İslam Memiş'ten beklenen Bitcoin tahmini: Hangi gün yükselişe geçeceğini açıkladı

 İmamoğlu, "İstanbul'u bir kez daha savunmak için yola çıkıyorum" dedi ve "Bu başarı için parti ayrımı yapmadan beraberce hareket etmemiz gerekiyor. Partiler ötesi İstanbul ittifakını kurmak için elimden geleni yapacağım" sözleriyle diğer partilere ittifak yapma çağrısında bulundu.

İBB Başkanının erkenden adaylığını açıklamasına ise CHP Sözcüsü Faik Öztrak, önemli değerlendirmelerde bulundu.  Haber Global'den Saliha Çolak'ın aktardığına göre Öztrak karara ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"İlk etapta istifalar geldi, MYK değişti, sorumluluksa sorumluluk, süreci yürütüyoruz. Genel Başkan'ın söylediğini yapmış oldu. Belediye Başkanlarının başkanlıklarına devam etmesi gerektiğini söylemişti genel başkan. Gemiyi hep birlikte sağ salim limana ulaştıracağız."