Özgür Özel: Atanamayan öğretmen yoktur bu iktidar tarafından atanmayan öğretmen vardır. Özgür Özel: Atanamayan öğretmen yoktur bu iktidar tarafından atanmayan öğretmen vardır.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi'nin düzenlediği operasyon, belediye personelinin reklam ihalelerini manipüle ederek şartnameleri ihaleden önce ilgili firmaya ilettikleri, ihale sonrasında ise sahte faturalar düzenleyerek yüksek meblağları paylaştıkları iddia edildi. Başkan Zeydan Karalar'ın danışmanı Mürüvet S.'nin, yaptırdığı estetik ameliyat masraflarını, birlikte hareket ettiği reklam firmasına ödettiği ortaya çıktı.

Operasyonun detaylarına göre, Başkanın danışmanı M.S.'nin yaptırdığı estetik ameliyat masraflarını, reklam firmasına ödettiği belirlendi. Ayrıca diğer belediye personelinin de aynı yöntemle kişisel masraflarını ödettikleri ortaya çıktı. Operasyonun belediyede başlayan yolsuzluk soruşturması kapsamında gerçekleştirildiği ve detaylı incelemelerin devam ettiği belirtiliyor.

Gözaltına alınan 8 şüphelinin adli tıp biriminde sağlık kontrolünden geçirildiği ve emniyetteki sorgularının devam ettiği bildirildi