Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda seçim vaadi olan 10 GB internet müjdesinin detaylarını verdi.

Cumhurbaşjanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamayla belli olan ayrıntılara göre örgün eğitimde okuyan üniversite öğrencilerine 1 hat ile sınır olması şartıyla 12 ay boyunca aylık 10 GB ücretsiz inernet öğrenciye tanımlanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimizin bir hatla sınırlı olmak üzere mobil hatlarına 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz. Gençlerimiz bu haklarını istedikleri üç mobil şebeke operatöründen biri üzerinden kullanabilecekler."

Stopaj değişti, mevduatta gelirler düştü! 100 bin lira ayda artık ne kadar kazandırıyor? Stopaj değişti, mevduatta gelirler düştü! 100 bin lira ayda artık ne kadar kazandırıyor?

Aynı şekilde 18 yaşına basan gençlere 1 yıl süreyle kullanma imkanıyla ücretsiz veya indirimle  müze, sinema tiyatro, sinema gibi sosyal etkinliklerden faydalanma imkanı getirildi,

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "18 yaşına giren tüm gençlere 1 yıl süreyle geçerli Genç Kart vereceğiz, müze, sinema tiyatro, sinemadan ücretsiz ya da indirimli faydalanabilecekler."

F69wk5-WIAQ7dli