Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tamamlanmasının ardından muhalefet cephesinde nasıl bir yol izleneceği kamuoyunun en çok tartıştığı konuların ilk sırasına yerleşti.  Gözler 'her alanda değişim' çıkışı yapan  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun arasında bugün gerçekleşecek görüşmeye çevrildi.

Seçimlerin ardından Ankara kulislerinin hareketliliği gözlerden kaçmazken, yine kulislerden edinilen son bilgilere göre Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık koltuğunu bırakmama kararı aldığı öğrenilirken, Millet İttifakı ortakları içerisinde yer alan diğer genel başkanların nasıl bir tutum sergileyeceği ise henüz bilinmiyor.

FATİH PORTAKAL İSYAN  BAYRAĞINI KALDIRDI

Fatih Portakal, Millet İttifakı liderlerini sert sözlerle eleştirdi. Millet İttifakı'nı oluşturan parti genel başkanlarının koltuklarından kalkmak gibi bir fikre sahip olmadığını söyleyen Portakal, seçim sonuçlarının sorumluluğunu almayan liderlere seslendi.

Fatih Portakal'ın gündemi sallayan sözleri ise şu şekilde:

"Ben sadece bir şey soracağım. Ya arkadaş Millet İttifakı olarak seçimi kaybettiniz. Bunun sorumlusu kim? Sandığa gidip değişim isteyen bizler mi bunun sorumlusu? Sorumluluğu üstünüze alın. Hala daha o koltuklarda oturuyorsunuz. Hala da hiç bir şey olmamış gibi kameraların karşısına geçiyorsunuz, bu kadar rahat mısınız ya? Bu kadar rahat insanların gözlerinin içine baka baka nasıl sorumluluğu almıyorsunuz.

İşte bu siyasi hırs. Seçim öncesinde de diyorlar ki 'ülkeye demokrasi getireceğiz.' Hadi canım sizde. Şimdi bakıyorum halinize. O koltuğu bırakmak istemiyorsunuz. Bir daha ben sizin peşinizden neden gideyim ki? Size neden inanayım ki? Benim gibi insanlar size neden inansın ki?"

Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru! Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!