Yerel seçimlere sayılı günler kala, Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) eski Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sağ kolu olarak bilinen Murat Ongun'a sert bir şekilde yüklendi. İşte Eren Erdem'in ortaya attığı iddialar ve çarpıcı ifadeler...

 Eren Erdem, Murat Ongun'un CHP içinde kullandığı iddia edilen küfürlü ifadeleri ifşa ederek, "Bu s….tiğimin partisi dernek olsada ülke kurtulsa" şeklindeki sözleri gündeme taşıdı.

Milli Eğitim Bakanlığına Yürüyen CHP'li Vekiller Tulum Peyniri İstedi Milli Eğitim Bakanlığına Yürüyen CHP'li Vekiller Tulum Peyniri İstedi

 Daha önceki açıklamalarında Bülent Tezcan, Muharrem Erkek ve Onursal Adıgüzel'i işaret ederek 'Belediyelere çöküyorlar' ifadelerini kullanmış olan Eren Erdem, bu sefer de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecini eleştirdi.

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sağ kolu olarak bilinen Murat Ongun'a yönelik sert sözlerle eleştiren Erdem, partinin içindeki çalkantılı süreci açıkça ifşa etti.

Eren Erdem, sosyal medya platformu üzerinden yaptığı açıklamada, Murat Ongun'a seslenerek, "Sizin gibi maaşlı beslemelerin propagandasıyla vitesi geriye takmam" dedi ve partinin içinde yaşananlara dair çarpıcı ifadeler kullandı.

Screenshot 17 2Mpr

CHP'de belediye başkan adaylarının belirlenme sürecinin parti içinde gerilime neden olduğu ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerin aday gösterilmediği iddiaları, Eren Erdem'in açıklamalarıyla daha da belirginleşti.

 Eren Erdem'in ortaya attığı iddialar, CHP'nin iç dinamikleri ve seçim öncesi yaşanan sarsıntıları kamuoyuyla paylaşarak dikkat çekti.