Kamuda tasarruf tedbirleri için ilk somut adım İçişleri Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada Ali Yerlikaya dahil Bakan Yardımcılarının koruma araç ve koruma polis sayılarının azaltıldığı duyuruldu. Geçtiğimiz haftalarda 'kamuda tasarruf' tedbirleri kapsamında kamu kullanımındaki 500 aracın satışa çıkacağı gündeme gelmiş, satışların kademeli olarak devam edeceği öğrenilmişti.

İçişleri Bakanlığı, kamuda tasarruf tedbirleri çerçevesinde önemli bir adım attı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Bakan Ali Yerlikaya dahil Bakan Yardımcılarının koruma araç ve koruma polis sayılarının azaltıldığı belirtildi.

Enflasyon tahmini değişti... Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Enflasyon tahmini değişti... Memur ve emekli ne kadar zam alacak?

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’nın talimatlarıyla; Sayın Bakanımızın araçları da dahil olmak üzere Bakan Yardımcılarımızın koruma araç ve koruma polis sayıları azaltılmıştır." ifadelerine yer verildi.