Ünlü sunucu ve model Burcu Esmersoy, İsrailli oyuncu Gal Gadot Varsona'nın "İsrail'in yanındayım" ifadelerini içeren sosyal medya paylaşımını beğenmesi sonrasında sosyal medya platformlarında tepkilere neden oldu. Esmersoy, bu tepkilere yanıt vermek amacıyla bir açıklama yaparak, hesabının ofis çalışanı tarafından kullanıldığını belirtti.

Yatırımcıya uyarı geldi: Bu yılın en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu! Yatırımcıya uyarı geldi: Bu yılın en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu!

Esmersoy'un paylaştığı açıklamada, Gazze'deki El Ehli Hastanesi'nde yaşanan acı olaylar ve sivillerin hayatını kaybetmesi gibi trajik olaylara karşı duyarlı olduğunu ifade etti. Sosyal medya hesaplarının ofis içinde çalışan arkadaşlarının da erişimine açık olduğunu belirten Esmersoy, beğenisinin bu şekilde gerçekleştiğini açıkladı.

Ayrıca, Burcu Esmersoy, İsrail hükümetinin Gazze'deki olaylarla ilgili tavrına karşı olduğunu vurgulayarak, "Bu kimin daha duyarlı olduğu konusunda bir yarış değil, bu bir savaş. Günahsız insanlar ölürken, ben bu konuyla ilgili başka bir açıklama yapmaktan bile utanırım." ifadelerini kullandı.

Esmersoy ayrıca, bu dönemde dünya genelinde barışı sağlama ve savaşın her türlüsüne karşı çıkma zamanı olduğunu vurguladı ve kamuoyunu bu felakete son verme konusunda birlik olmaya çağırdı.