Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı gündeme bomba gibi oturdu! Beraberlik yetiyordu şut bile çekmediler... Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı gündeme bomba gibi oturdu! Beraberlik yetiyordu şut bile çekmediler...

Şahin, her hastaya özel kanser aşıları geliştirmek amacıyla tümör özelliklerini analiz ettiklerini ve aşılarını bağışıklık sisteminin tümörleri tanıyıp yok etmesini sağlayacak şekilde özelleştirdiklerini belirtti. Ayrıca, antikor-ilaç konjugatları (ADC) kullanımının kanser tedavisinde önemli bir rol oynayabileceğine dikkat çekti.

Uğur Şahin, BioNTech'in CEO'su olarak yaptığı açıklamada, şirketin 2030'dan önce ilk mRNA tabanlı kanser aşılarını onaylamayı hedeflediğini ve özel kanser aşıları geliştirmeye odaklandığını ifade etti. Şahin, bu hedefe ulaşmak için her hastanın kanser özelliklerini analiz ettiklerini, bağışıklık sistemini tümör hücrelerini tanıyıp yok etmeye yönlendirecek özellikleri seçtiklerini belirtti.

Ayrıca, antikor-ilaç konjugatları (ADC) kullanımına dikkat çekerek, bu yöntemin kemoterapiyi hedefe yönlendirerek tümörleri küçültme potansiyeline sahip olduğunu vurguladı. Şahin, ADC'lerin klasik kemoterapi yerine giderek daha fazla kullanılacağına inandığını ve 2025-2029 yılları arasında diğer tedavi edici yaklaşımlar için deneme verilerine sahip olmayı planladıklarını açıkladı.