Lise pansiyonunda kalan 25 öğrenci, zehirlenerek hastanelik oldu Lise pansiyonunda kalan 25 öğrenci, zehirlenerek hastanelik oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Mehmet Özdemirci, Ramazan Bayramı süresince yurt genelinde aralıklarla yağışların görüleceğini ve sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini açıkladı.

Yarın yurdun güney ve doğusunda sağanak ve gök gürültülü sağanakların beklendiğini belirten Özdemirci, "Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güneyi ve doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde aralıklı sağanaklar etkili olacak. Özellikle arife günü Akdeniz'in doğusunda, Güneydoğu Anadolu Bölgesi genelinde, Hakkari, Şırnak ve Van'ın güney ve doğusunda yağışların yer yer kuvvetli olmasını bekliyoruz" dedi.

Kuvvetli yağışlara karşı dikkat uyarısı yapan Özdemirci, vatandaşların tedbirli olmalarını istedi.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de ise hafta boyunca yağışın beklenmediğini belirten Özdemirci, "Üç büyükşehirde parçalı ve bulutlu havanın hakim olacağını söyleyebiliriz. Sıcaklıklar yurt genelinde yarından itibaren kuzey ve doğu bölgelerinde artacak, yer yer mevsim normallerinin üzerinde seyredecek" açıklamasında bulundu.