İYİ Parti, yerel seçimlerde yaşadığı başarısızlık sonrasında seçimli kurultay sürecine girmişken, belirsizlik içinde bir döneme doğru ilerliyor. Kulislerde, eski İYİ Parti Sözcüsü ve Meclis Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun partiye geri dönerek liderliğe aday gösterilebileceği iddiaları konuşulmaya başlandı.

Genel Başkan Meral Akşener'in görevine devam etmeyeceği ve üç ismin adaylığını açıkladığı İYİ Parti'de, gözler Ağıralioğlu'na çevrilmiş durumda.

Yavuz Ağıralioğlu'nun, yeni parti kurma sürecinde olduğu bilinirken, bazı delegeler tarafından genel başkanlığa aday gösterilebileceği konuşuluyordu.

Ev Almak İsteyenler Dikkat! Banka Banka Konut Kredilerinde Son Durum Ev Almak İsteyenler Dikkat! Banka Banka Konut Kredilerinde Son Durum

Ancak Ağıralioğlu, liderlikle ilgili bir adım atmama kararı aldığını belirtti. Haber7'ye özel açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu, bir yıldır yeni bir parti kurma sürecinde olduğunu ve bu süreci tamamlamak için çalışmalarına devam ettiğini ifade etti.

Ağıralioğlu, teklifin gelip gelmediği konusunda net bir açıklama yapmamakla birlikte, "Aday olmak gibi bir gündemim yok" dedi.

Öte yandan, memleketin sorunlarının rakibi olarak siyasi sorumluluk taşıyacağını belirten Ağıralioğlu, "Benim hiçbir zaman parti içi iktidar mücadelesinde taraf olmayacağımı İYİ Parti'deyken de söylemiştim, şimdi de söylüyorum. Aday olmak gibi bir gündemim yok" şeklinde konuştu.