Dijital Telif Yasası İçin Kritik Görüşme Tarihi Belli Oldu Dijital Telif Yasası İçin Kritik Görüşme Tarihi Belli Oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemeler hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş, bu programa ilişkin ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırıldığını duyurdu. Ayrıca, bu ay ihtiyaç sahibi hanelere toplam 4,3 milyar TL ödeme yapılacağını belirtti.

Bakan Göktaş, programın başlangıcından bu yana hanelere sağlanan destek tutarının 48,1 milyar TL'yi geçtiğini vurgulayarak, "Sosyal refah paylaşımını önde tutan bir bakış açısıyla, arz odaklı güçlü bir sosyal yardım sistemi uyguluyoruz. Büyüyen ve gelişen Türkiye'mizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz." dedi.

Türkiye Aile Destek Programı kapsamında hanelere destek sağladıklarını ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerin devam ettiğini belirten Bakan Göktaş, bu çerçevede bu ay içinde 4,3 milyar TL destek sağlayacaklarını açıkladı.

Ayrıca, Ekim 2022'de Çocuk Desteği ve Elektrik Tüketim Desteği'nin Türkiye Aile Destek Programı'na dahil edildiğini hatırlatan Bakan Göktaş, çocuk desteği kapsamında ailelere çocuklarının masraflarını karşılayabilmeleri için aylık ödemeler yapıldığını ve ayrıca elektrik tüketim desteği sağlandığını belirtti.