Acun Ilıcalı'nın Satın Aldığı Yeni Kulüp Belli Oldu! Meğerse Fenerbahçe'nin Eski Rakibiymiş Acun Ilıcalı'nın Satın Aldığı Yeni Kulüp Belli Oldu! Meğerse Fenerbahçe'nin Eski Rakibiymiş

Az süre alan ve İtalyan devlerinin transfer listesinde olduğu konuşulan Arda Güler için İspanyol basınından yeni bir iddia geldi. Güler, sezon sonunda Sevilla'ya kiralık olarak gönderilebilir.

Real Madrid'de kariyerine devam eden Arda Güler için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı. İspanyol haber sitesi El Mira'nın aktardığı habere göre, Madrid'de pek fazla oynama fırsatı bulamayan Arda, Sevilla'ya kiralık olarak gönderilebilir. Haberde, Arda'nın İspanyol devinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı ve teknik direktör Carlo Ancelotti'ye son derece kızgın olduğu da belirtildi.

19 yaşındaki futbolcunun, yedek kalmaya devam etmesi durumunda başka bir LaLiga takımına kiralık olarak gitmeyi memnuniyetle karşılayacağı iddia edildi.

Arda, Real Madrid formasıyla 7 maçta görev aldı ve toplamda 98 dakika sahada kaldı. Milli yıldız, bu süreçte bir gol kaydetti.