Tiryakilerini üzecek haber! Bu sigaralar artık satılamayacak Tiryakilerini üzecek haber! Bu sigaralar artık satılamayacak

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Georgia eyaletindeki 2020 seçim sonuçlarına müdahale suçlamasıyla ilgili olarak teslim olurken, ülkenin tarihinde bir ilk yaşandı. Trump, sabıka fotoğrafı çekilen ilk Amerikan Başkanı olarak tarihe geçti.

Trump, Georgia eyaletindeki 2020 seçim sonuçlarına müdahale suçlamalarıyla ilgili olarak hazırlanan iddianame kapsamında Fulton bölge hapishanesine teslim oldu. Bu süreçte, eski Başkan Trump'ın parmak izinin alınması ve sabıka fotoğrafının çekilmesi gerçekleştirildi. Bu durum, ABD tarihinde bir ilk olarak kayıtlara geçti.

Eski Başkan Trump, 200 bin dolarlık kefalet bedelini ödeyerek hapishaneden tahliye edildi. Tahliye sonrasında eski Başkan'ın sabıka fotoğrafı da basınla paylaşıldı. Fotoğrafta, Trump'ın gülümsemediği ve ciddi bir ifadeyle objektife baktığı görülüyor. Daha önce üç ayrı dava için teslim olan Trump'ın tutuklama dosyasına ilk kez sabıka fotoğrafı eklenmiş oldu.

64e8347ba468602318272833