TFF'den seçim tarihi açıklaması ve Ali Koç'a tepki: 'Sportif başarısızlığın tutarsız bahanesi' TFF'den seçim tarihi açıklaması ve Ali Koç'a tepki: 'Sportif başarısızlığın tutarsız bahanesi'

Patiswiss marka çikolatanın kurucusu ve CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, sosyal medya hesaplarını kapattı. Tunaoğlu'nun bu kararı, bir tüketiciye verdiği tepki ve Hacettepe Üniversitesi'nde yüksek lisans diplomasının gerçekliğinin sorgulanmasıyla gündeme gelmişti.

Tunaoğlu'nun müşteriye verdiği cevaplar ve sosyal medyada yaptığı paylaşımların eleştirilmesi üzerine, özellikle LinkedIn ve Instagram hesapları mercek altına alınmıştı. Şirketin işçi haklarını ihlal ettiğinin ortaya çıkmasıyla birlikte, Tunaoğlu'nun sosyal medya hesaplarında sergilediği lüks yaşam ve bilgi paylaşımları daha fazla tepki çekmişti.

Ayrıca, Tunaoğlu'nun Hacettepe Üniversitesi'nde yüksek lisans diplomasının gerçekliği sorgulanmıştı. Üniversitenin verileri ile Tunaoğlu'nun biyografisinde belirtilen yüksek lisans programı tarihleri arasında uyumsuzluk olduğu ortaya çıkmıştı.

Bu olaylarla birlikte, Tunaoğlu'nun Patiswiss şirketindeki CEO pozisyonundan istifa etmesi ve sosyal medya hesaplarını kapatması dikkat çekmişti. Tunaoğlu'nun müşteriyle yaşanan olaya şirket hesabından özür mesajı yayımlansa da, tepkilerin devam etmesi üzerine bu adımı attığı belirtilmişti.