İYİ Parti 27. Dönem Adana Milletvekili İsmail Koncuk, sosyal medya hesabı üzerinden mülakat sistemini savunan sendikacılara sert bir şekilde yüklendi. Koncuk, mülakatın kaldırılmasını talep ederken, sendikacılara yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Koncuk'un paylaşımında, mülakat sistemini savunan sendikacılara yönelik sert ifadeler yer aldı. Koncuk, sendikacıları, mülakatı savunmaları ve eleştirenleri hedef almaları nedeniyle eleştirdi. Ayrıca, mülakatın kaldırılması gerektiğini vurguladı ve mülakatı savunanlara tepki gösterdi.

İşte o paylaşım...

Türkiye'de Genç Nüfus Oranında Tarihi Düşüş: Yüzde 15,1'e Geriledi Türkiye'de Genç Nüfus Oranında Tarihi Düşüş: Yüzde 15,1'e Geriledi

Mülakatı savunup, sonrasında altında kalan sendikacı müsveddesi, ağzından köpükler saçarak saldırsa da, yalan yanlış değerlendirmelerinin, benim için hiç bir önemi yok. Tartışma konumuz siyaset değil, MÜLAKATIN KALDIRILMASI. Adam olan sözünün arkasında durur. Hatalıysan, yanlış anlaşıldığını düşünüyorsan, çıkar insan gibi özür dilersin, ya da insan gibi ne söylemek istediğini izah edersin. Yüz binlerce ataması yapılmayan öğretmeninin, mülakata hayır, dediğini dikkate almayacak, açıkça mülakatı savunacak, bunu eleştirenlere de hakaret edeceksin. Mülakatı savunanlara yuh olsun. "Mülakata da, sendikacı müsveddelerine de HAYIR!
Sen ve senin gibiler, bırakın sendikacı olmayı, birazcık adam olsanız, bana değil, mülakatı kaldıracağız, diye söz verip, sözlerini tutmayanlara iki kelam edersiniz, ama adamlık nere, siz nere? Var mı o kadar yüreğiniz? Hadi görelim!