Sibergöz-38 operasyonları: 51 kişi yakalandı Sibergöz-38 operasyonları: 51 kişi yakalandı

Alanya Üniversitesi, akademik kadrosuna 5 profesör, 9 doktor öğretim üyesi, 3 öğretim görevlisi ve 3 araştırma görevlisi eklemek üzere ilan verdi. Başvurular 8 Mayıs'a kadar alınacak olup, adaylar başvurularını hem şahsen hem de posta yoluyla yapabilecek. Adayların değerlendirilmesi ve sonuçların duyurulması üniversitenin resmi web sitesi üzerinden yapılacak.

Fenerbahçe Üniversitesi yeni akademisyenlerini bekliyor

Fenerbahçe Üniversitesi, bünyesine katılacak 17 yeni akademisyen için kapılarını başvuru sürecini başlattı. Pozisyonlar arasında 2 profesör, 7 doktor öğretim üyesi ve 8 araştırma görevlisi bulunuyor. İlgilenen adaylar, başvurularını 8 Mayıs'a kadar yalnızca e-posta yoluyla yapabilecek, diğer başvuru yolları kabul edilmeyecek.

Özyeğin Üniversitesi

Özyeğin Üniversitesi, 25 yeni akademik personel alımı yapacak. Bu kapsamda 3 profesör, 2 doçent, 1 doktor öğretim üyesi, 10 öğretim görevlisi ve 9 araştırma görevlisi pozisyonu için ilan verildi. Başvurular 9 Mayıs mesai bitimine kadar kabul edilecek ve yalnızca e-posta yoluyla yapılabilecek. Tüm sonuçlar üniversitenin internet sitesinden ilan edilecek.