Ünlü sosyal medya fenomeni CZN Burak, Aksaray-Ankara kara yolunda trajik bir kaza sonucu yaşamını yitiren Neşet Turan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Neşet Turan, kardeşi ve arkadaşıyla birlikte Kayseri'den İstanbul'a yürümek istiyordu. Ancak bu hedefine ulaşamadan kardeşinin açtığı canlı yayında kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Özdemir, "Neşet Turan'ın gerçekten çok seveni var. Ben onu mesajlarla tanıdım. Rahmetli olduktan sonra belki de milyonlarca mesaj aldım. Allah mekanını cennet eylesin. Onlar toplam 6 kardeşmiş. Ama rahmetli olduktan sonra 5 kardeş kalmışlar. Artık yine 6 kardeşler. Ben onların bir kardeşi sayılırım" ifadelerini kullandı.

Neşet Turan'ın ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileklerini ileten CZN Burak, daha sonra evde taziye için bir araya gelenlere katıldı. Aynı zamanda ölen Neşet Turan'ın babası Hacı, annesi Cemile ve kardeşi Ahmet ile yakından ilgilendi.

Turan'ın kardeşi Ahmet Turan, "Biz yürüyüşe çıktığımızda Burak ağabey bizi bilmiyordu, görmemiş. Videolardan bizi görmedi. Yani kaza olduktan sonra bizden haberi oldu. Burak ağabey bizi aradı. O şekilde iletişime geçtik. Bugün de taziye için Burak ağabey buraya geldi" şeklinde konuştu.

Dijital Telif Yasası İçin Kritik Görüşme Tarihi Belli Oldu Dijital Telif Yasası İçin Kritik Görüşme Tarihi Belli Oldu

CZN Burak, ziyaret sırasında aynı zamanda sosyal medya üzerinde yapılan kötü yorumları eleştirerek, "Bu arkadaşımız sosyal medya üzerinde yayınlar yapıyor. Ben daha yeni takip ettim. Yeni gördüm. Şimdi bazen arkadaşımıza kötü yorumlar yazıyorlar. Şimdi bu arkadaşlarımızın, ailemizin yerinde olmadan ne hissettiğini bilemeyiz. Sonuçta bir kardeş kaybetti. Babası, bir evlat kaybetti. Bazen kötü yorumlar yazıldığını görüyorum. İnsanlardan tek ricam, lütfen kardeşlerimize kötü yorumlar yazmayalım. Kötü niyetle yapmadılar. Kendi düşüncelerinde bir konsept oluşturdular. Bu konsepti de yapmaya çalıştılar. Keşke böyle olmasaydı. Ama burada kimsenin bir suçu yok" dedi.