Aydın'ın Didim ilçesinde FETÖ soruşturması kapsamında eski askerlerin de aralarında bulunduğu 8 kişi, yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'nün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyonda, bir grup FETÖ üyesinin yurt dışına kaçma planları tespit edildi.

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 senaryo var! İşte konuşulan rakamlar En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 senaryo var! İşte konuşulan rakamlar

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın da katkı sağladığı operasyon sonucunda, eski üsteğmen Ö.Ö, eski yüzbaşı İ.S, eski astsubay üstçavuş Y.D, eski kıdemli başçavuş O.Ç, eski üsteğmen H.B.A, esnaf M.O, eski askeri öğrenci N.T. ve ihraç edilmiş öğretmen B.İ. Didim açıklarındaki bir teknede yakalandılar.

Yakalanan şüphelilerin üzerinden sahte kimlikler ve farklı ülkelere ait fotoğraflar bulundu. Gözaltına alınan 8 kişi, adliyeye sevk edildi. İşlemlerinin ardından 6 kişi tutuklandı, esnaf M.O. ile eski askeri öğrenci N.T ise "konutu terk etmeme" adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.