Banka tarafından yayımlanan duyuruda Setur üzerinden yapılan alışverişlerin kampanya kapsamında olduğunu belirtildi. Setur'dan tek seferde 15.000 TL - 24.999 TL arası peşin ya da taksitli alışveriş yapanlara 1.000 TL, 25.000 TL ve üzeri alışveriş yapanlara ise 2.000 TL Bankkart Lira hediye edilecek. Kampanyanın 31 Temmuz'a kadar devam edeceği de ifade edildi.

Kahramanmaraş'ta belediye 1 Mayıs'ta işçi maaşlarına ek zam yaptı Kahramanmaraş'ta belediye 1 Mayıs'ta işçi maaşlarına ek zam yaptı

Katılım Şartları ve Kampanya Detayları

Kampanyadan yararlanabilmek için çeşitli kanallar üzerinden başvuru yapmak gerekiyor. Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS yoluyla kampanyaya başvurulabilir. SMS ile başvurmak isteyenlerin 'SETUR' yazarak 4757'ye mesaj göndermeleri gerekiyor. Ancak önemli bir nokta var: Kampanyaya katılımlar alışverişten önce yapılmalı. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler bu fırsattan yararlanamayacaklar.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanabilmek için alışverişlerin Bankkart POS cihazları üzerinden gerçekleştirilmesi gerekiyor. Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar 8 Ağustos 2023 tarihinde yüklenecek ve kullanılmayan Bankkart Liralar 18 Eylül 2023 tarihinde geri alınacak.

Kimler Yararlanabilir?

Bu çarpıcı kampanya, müşteri bazında uygulanıyor ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ödül kazanabilecek. Kampanya dönemi boyunca bir müşteri en fazla 2.000 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek. Kampanyaya bireysel kartlar ile yapılan harcamalar da dahil olacak. Ancak Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ve Bankkart Lira ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değil.

Eğer kampanyadan yararlanılan işlem kampanya sonrasında iptal/iade edilirse, verilen Bankkart Liralar geri alınacak. Ayrıca, müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacak.

Ziraat Bankası'nın bu çarpıcı kampanyasından yararlanmak için elinizi çabuk tutun ve 31 Temmuz tarihini unutmayın!

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi