Ziraat Bankası, müşterilerine yönelik özel bir kampanya ile Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerinde ücretsizlik sağlıyor. Yapılan duyuruda, Ziraat Bankası müşterilerinin Bankkart ile yapacakları harcamaları avantaja çevirebileceği belirtildi. MTV ödemelerinde ücretsiz 4 taksit imkanı sunulan kampanyanın geçerlilik süresi ise 8 Ağustos olarak belirlendi.

Kampanya, 1 Temmuz - 8 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve bu süre içinde Ziraat Mobil, İnternet Şubesi, ATM ve www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartlarıyla yapılacak MTV ödemelerinde işlemlerin 4 taksite bölüneceği açıklandı.

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı: 'Hac Vizesi' Olmadan Hac Yapılamayacak Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı: 'Hac Vizesi' Olmadan Hac Yapılamayacak

Ziraat Bankası'nın duyurusunda, asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinin kampanya kapsamına dahil edildiği belirtildi. Ancak Bankkart'ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleriyle yapılan ödemelerin kampanyaya dahil olmadığı ifade edildi.