YouTube'un en popüler video paylaşım platformlarından biri olmasının yanı sıra, kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik sürekli güncellemeler sunmaktan geri durmayan bir yapıya sahip olduğunu biliyoruz. Ancak bu defa ortaya çıkan yeni özelliği hakkında YouTube'dan henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Bu özellikle ilgili ilk bilgileri Android Authority paylaştı. Android Authority'nin aktardığına göre, bu özelliğin adı "Stable Volume" ve henüz tüm kullanıcılara sunulmuş gibi görünmüyor. Bu özelliğin video ayarları sayfasındaki 'Ambiyans modu' seçeneği altında göründüğü belirtiliyor.

Doktorlardan Yenidoğan Dolandırıcılığı! Emniyet 38 Şüpheliyi Yakaladı Doktorlardan Yenidoğan Dolandırıcılığı! Emniyet 38 Şüpheliyi Yakaladı

Stable Volume Özelliği Ne İşe Yarayacak?

"Stable Volume" özelliğinin tam olarak ne işe yaradığı ve nasıl çalıştığı belirsizliğini koruyor. Ancak isminden de anlaşılabileceği gibi, bu özelliğin farklı videolar arasındaki ses seviyelerini dengeleme yeteneğine sahip olabileceği düşünülüyor.

Ani Ses Patlamaları Tarih Olacak mı?

Bu özelliğin, YouTube kullanıcılarının farklı içerik oluşturuculardan ve kanallardan videolar izlerken ani ses patlamalarından veya ses seviyesindeki ani düşüşlerden kaçınmalarına yardımcı olması bekleniyor. Böylelikle kullanıcılar, videolar arasında dolaşırken daha akıcı ve dengeli bir ses deneyimi yaşayabilirler. Ancak bu özellik henüz ne Android ne de iOS'taki YouTube uygulamasına gelmiş gibi görünmüyor. Google'ın "Stable Volume" özelliği hakkında daha fazla bilgi vermesini veya bu özelliği daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunmasını beklemek durumundayız.