Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, tüm üniversite rektörlerine özellikle yeni başlayacak öğrencilerin barınma ihtiyacı konusunda rehberlik etmeleri çağrısında bulundu.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, üniversitelerin öğrencilerin barınma ihtiyacı konusunda dikkatli olmalarını ve FETÖ terör örgütleri tarafından öğrencilerin barınma ihtiyacını kullanarak öğrencileri kendi çevrelerine çekmeye çalışabilecekleri konusunda duyumlar aldıklarını belirtti. Bu nedenle, üniversitelerden özellikle yeni başlayacak öğrencilere bu konuda rehberlik etmelerini ve yardımcı olmalarını istedi.

Ayrıca, öğrencilere gerekli uyarıları yapmalarını ve tavsiyelerde bulunmalarını, hatta üniversitelerin bünyesinde "destek birimleri" kurarak öğrencilerin ihtiyaçlarına yanıt vermelerini önerdi. Öğrencilerin güvende ve bilinçli bir şekilde barınma ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlamak için şehirdeki ilgili kurumlarla sürekli iletişim ve işbirliği içinde olmalarını da vurguladı.

İşte o yazı...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz