Bursa'da üretilen Yeni Clio, OYAK Renault fabrikalarının gurur kaynağı olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle Equilibre ve Evolution versiyonlarıyla dikkat çeken bu otomobil, cebini düşünenleri de sevindirecek hibrid özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Başlangıç fiyatı 826 bin 900 TL olan Equilibre versiyonu ve 959 bin 900 TL fiyat etiketiyle piyasaya sürülen Evolution versiyonu ile Yeni Clio, birçok seçenek sunuyor. Techno Esprit Alpine donanım seviyesinde TCe 90 hp x-tronic versiyonu 1 milyon 23 bin 900 TL, e-Tech full hybrid 145 hp versiyonu ise 1 milyon 248 bin 900 TL ile tüketicinin karşısına çıkıyor.

Yenilikçi tasarım

Sportif ve şık Esprit Alpine donanım seviyesi, Yeni Clio'nun çarpıcı görünümünü tamamlıyor. İç tasarımında da devrim yaratan Renault, yeni döşemeler ve biyolojik kaynaklı malzemelerle araçta sürdürülebilirliği ön plana çıkartıyor. Yedi farklı gövde rengi ve dört farklı jant seçeneği ile aracın estetik unsurları tamamlanıyor.

CHP Sözcüsü: MEB'in yeni müfredat taslağı derhal geri çekilmeli CHP Sözcüsü: MEB'in yeni müfredat taslağı derhal geri çekilmeli

Eğlenceli ve fonksiyonel kabin

7 inç ve 10 inç dijital ekran seçenekleri, radyo ve R&GO veya Renault Easy Link multimedya sistemi ile aracın içi son derece kullanıcı dostu. Yeni Clio'nun bagaj hacmi 391 litre ile sınıfının en iyileri arasında.

Teknoloji ve güvenlik özellikleri

Yeni Clio'nun sunduğu gelişmiş sürüş destek sistemleri (ADAS) ve enerji geri kazanım işlevi gibi öne çıkan teknolojiler, sürüşü hem daha güvenli hem de daha verimli kılıyor. Özellikle aktif acil fren destek sistemi ve 360 derece kamera gibi özellikler, aracı sınıfının en güvenli modellerinden biri yapıyor.

Çevreci ve ekonomik motor seçenekleri

Yeni Clio, çeşitli güç aktarma seçenekleri ile farklı ihtiyaçları karşılıyor. Hibrit modelin yüzde 40'a kadar daha az yakıt tüketimi ile öne çıkıyor. Şehir içinde ise yüzde 80'e kadar elektrikli sürüş imkanı sunuyor. CO2 emisyonları da 93 gr/km'den başlıyor.

LGP modeli ve menzil

LGP'li modeli, iki deposu dolu olduğunda bin kilometreyi aşan bir menzile sahip. Bu sayede, ekonomik ve çevreci bir seçenek olarak dikkat çekiyor.