Uygulamanın yeni versiyonunda, kullanıcıların göz yormadan rahat bir kullanım deneyimi yaşamaları için daha sade bir arayüz tasarlanmış. Önceki sürümlerde yeşilin ağırlıklı olduğu üst menü, yeni tasarımda beyaz renge bürünmüş durumda. Ancak, markayı tanımlayan ikonik yeşil renk, yalnızca WhatsApp logosu ve mesaj oluşturma butonunda karşımıza çıkacak.

İstanbul’da Mahzen-34: Sezai Gülmez suç örgütü çökertildi İstanbul’da Mahzen-34: Sezai Gülmez suç örgütü çökertildi

Mesaj filtreleme ve kişiselleştirme seçenekleri artıyor

Birkaç ay önce, Android kullanıcılar için yayınlanan bir güncelleme ile WhatsApp, iOS sürümüne biraz daha yaklaşmıştı. Geçen ay ise, uygulamaya mesaj filtreleme özelliğinin ekleneceği haberini paylaşmıştık. Yeni ekran görüntüleri, bu özelliğin üzerine bir de navigasyon bölümünün aşağıya alındığı ve mesaj listesine filtrelerin eklendiğini gösteriyor.

WhatsApp'ın ikonik yeşil rengi yavaş yavaş vedalaşıyor

WhatsApp'ın 2.23.18.18 kodlu Android beta sürümü, uygulamanın tasarımında yapılan en yeni değişiklikleri gözler önüne seriyor. Bu, yeşil renge olan veda sürecinin bir parçası gibi görünüyor. Yeni arayüz, uygulamanın daha minimal bir estetik ile kullanıcılarını karşılayacağının sinyallerini veriyor.