Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları sebebiyle Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) kararı uyarınca yarın gerçekleştireceği 40 seferini karşılıklı olarak iptal ettiğini duyurdu.

Altın ve Gümüşte Manipülasyon Endişesi! İslam Memiş, Fed'in Kararını Değerlendirdi Altın ve Gümüşte Manipülasyon Endişesi! İslam Memiş, Fed'in Kararını Değerlendirdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Marmara Bölgesi için fırtına uyarısının ardından THY, güvenlik önlemleri çerçevesinde seferlerinde düzenleme yapma kararı aldı. Hava koşullarındaki belirsizlik ve olası riskler nedeniyle yolcuların ve mürettebatın güvenliği gözetilerek 40 seferin iptal edildiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısında, Marmara Bölgesi'nde kuzey ve kuzeybatı yönlerden esmesi beklenen fırtınanın (50-70 km/saat) cumartesi sabah saatlerinden itibaren etkili olacağı ve pazar günü sabah saatlerinde ise kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) ve doğusunda yer yer tam fırtına (90-110 km/saat) şeklinde eseceği belirtilmişti.