Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu ile futbolcuların eşlerinin de yer aldığı, kulübün Youtube adresinden canlı yayımlanan imza töreninde, Gervinho ile 2, Bruno Peres ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, yaptığı konuşmada, transfer sezonuna bu sezon erken başladıklarını belirterek, "Eminim ki bu taraftarlarımızı da çok heyecanlandırıyordur. Gervinho ve Peres ile izleme komitesinin, teknik heyetin ve hocamızın talepleri doğrultusunda yaklaşık 1,5 ay süren görüşme neticesinde bugün imza atabilecek konuma geldik. Transferlerimiz devam edecektir." dedi.

"Bütün amacımız, hocamızın bize önerdiği oyuncularla birlikte kampımıza başlamak." diyen Ağaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çalışmalarımız devam ediyor. Diğer oyuncularla alakalı olarak da gelişmeler oldukça biz zaten bunu kamuoyuyla paylaşıyoruz. Bugün Gervinho ve Peres ile birlikteyiz. Her ikisinin de takımımıza çok büyük katkılar vereceğine inancım tam. Biraz uzun bir süreç oldu. Bu tür oyuncuları transfer etmek kolay olmuyor. Özellikle Trabzonspor gibi bütçesi çok dar olan bir kulübün çok dikkatli olması lazım. Biz onları terlettik, onlar bizi terletti ama netice itibarıyla bugün imza töreni için hep birlikte buradayız. Hayırlı uğurlu olsun."