Üniversite Hastanesi'nde Kanser Hastasına Yönelik Cinsel Saldırı! Hemşireye Hapis Cezası Verildi Üniversite Hastanesi'nde Kanser Hastasına Yönelik Cinsel Saldırı! Hemşireye Hapis Cezası Verildi

24 Nisan 2023 Pazartesi günü başlayacak olan TOKİ İndirim Kampanyası 2023 için geri sayım başladı. Ramazan Bayramı sonrası ilk iş gününde başvuruların başlaması planlanıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin son başvuru tarihi ise 12 Mayıs Cuma günü olarak belirlenmiştir.

Başvuru Koşulları ve İndirim Oranları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından açıklanan TOKİ İndirim Kampanyası 2023 detaylarına göre, kampanyadan konut, arsa ya da işyeri satın almış ve halen TOKİ borç ödemesi devam eden kişiler faydalanabilecek. Yeni ev veya işyeri alacaklar için bu indirim kampanyası geçerli değil.

Kampanyadan faydalanma şartlarından bir diğeri ise borcun tamamının peşin ödenmesi gerekliliği. Eğer TOKİ'ye kalan borçların tamamı peşin ödenirse, konut ve işyeri sahipleri yüzde 25 indirim alabilecek. Arsa sahipleri ise, borçlarını peşin ödediklerinde yüzde 12,5 indirim elde edebilecekler.

Bakan Kurum'dan Müjdeli Haber

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin halkın ihtiyaç ve taleplerine yanıt veren bir kurum olduğunu vurgulayarak, 24 Nisan'da başlayacak yeni indirim kampanyasını duyurdu. Her yıl düzenli olarak 2 ayrı indirim kampanyası gerçekleştirdiklerini belirten Bakan Kurum, bu sayede vatandaşlara ödeme kolaylığı sağladıklarını ifade etti.

Konut ve İşyerinde %25, Arsada %12,5 İndirim Fırsatı

Bakan Murat Kurum, konut ve işyeri sahiplerinin kalan borçlarını peşin ödemeleri durumunda yüzde 25 indirim imkanından faydalanabileceklerini belirtti. Arsa sahiplerine de peşin ödeme yapmaları halinde yüzde 12,5 indirim sağlanacağını açıkladı. Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve işyeri sahiplerinin 18 Mayıs'a, arsa sahiplerinin ise 12 Mayıs'a kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Bakan Kurum, tüm vatandaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu.