Seçim çalışmalarına son hız devam eden Bakan Soylu, bu kapsdam dün İstanbul Fatih'te AK Parti Gençlik Teşkilatı’nın sahur programına katıldı.

Sahur programında önemli açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, uçak çıkışıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kulüpler Birliği'nden Ali Koç kararı Kulüpler Birliği'nden Ali Koç kararı

İçişleri Bakanı Soylu, Cumhurbaşkanlığı Erdoğan ile beraber geçmişte lüx olarak görülen uçak seyahatinin artık herkesin ulaşabildiği bir ulaşım seçeneği olduğunu söyledi:

"Abartı mabartı yok. Tayyip Erdoğan’la beraber millet uçağa binmeye başladı. Tayyip Erdoğan devrimci bir adamdır. AK Parti devrimci bir siyasi partidir" 

 Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan'ında eşlik ettiği sahur programında Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'un devrimci bir siyasi lider, AK Parti'nin ise devrimci bir siyasi parti olduğunu söyledi:

''Herkese tekrar hatırlatmak lazım. Bu ülkede ancak zenginler uçağa binerdi arkadaşlar. Uçağa binmek bir zenginlik alametiydi. Bu ne zaman değişti biliyor musunuz? Tayyip Erdoğan ile beraber değişti. Abartı mabartı yok. Bu Tayyip Erdoğan’la beraber değişti. Tayyip Erdoğan’la beraber millet uçağa binmeye başladı. Tayyip Erdoğan devrimci bir adamdır. AK Parti devrimci bir siyasi partidir. Siyasi yelpazedeki yeri tanımlanırsa tam da böyledir. Değerlerine bağlı bir devrimcidir. Cesurdur. Size Türkiye’nin alt yapısı hazır, geleceğe doludizgin koşabilecek bir Türkiye bırakılmaktadır.”