Deniz Baysal'ın diziden ayrılmasının ardından, başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın yeni partneri olarak Aybüke Pusat'ın Neslihan karakterine hayat vereceği duyurulmuştu. Ancak dizinin yapımcıları, bu sürprizle yetinmeyerek izleyiciyi şaşırtacak yeni bir isimle daha anlaştı.

Leyla ile Mecnun Efsanesi Teşkilat'ta Devam Ediyor

Evet, doğru duydunuz! "Leyla ile Mecnun" dizisinde Erdal Bakkal karakteriyle hafızalara kazınan Cengiz Bozkurt, "Teşkilat"ın yeni sezonunda Çetin karakteriyle karşımıza çıkacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ünlü oyuncu, dizide Aybüke Pusat'ın canlandıracağı Neslihan karakterinin babası Çetin olarak izleyici karşısına çıkacak.

Kurultay sonrası ilk istifa geldi! Yomra Belediye Başkanı istifa etti Kurultay sonrası ilk istifa geldi! Yomra Belediye Başkanı istifa etti

Çetin ve Neslihan, Teşkilat'ı Nasıl Etkileyecek?

Cengiz Bozkurt'un, Çetin karakteriyle dizinin hikayesine nasıl bir katkı sağlayacağı büyük merak konusu. Ancak şu kadarını söyleyebiliriz ki; Neslihan ve babası Çetin'in "Teşkilat" ile kuracakları ilişkiler, dizinin dinamiklerini kökten değiştirebilir ve hikayeyi tamamen yeni bir boyuta taşıyabilir.