Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, terör örgütleriyle ilişkilendirilen 11 kişinin Türkiye'deki mal varlıkları donduruldu. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın aldığı karara göre, PKK/KCK, DEAŞ, DHKP/C ve TKP/ML Konferans terör örgütlerine ve teröristlere fon sağladığı ve topladığı tespit edilen 11 kişinin Türkiye'deki mal varlıkları donduruldu.

Kararda belirtildiğine göre, söz konusu karar, Terörizmin Finansmanın Önlenmesi Hakkında Kanunun ilgili maddeleri uyarınca alındı. Bu kapsamda, 6415 sayılı kanunun 7'nci maddesinin 3'üncü fıkrası gereği hareket edildi.

Yeni müfredatın ardından Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama: 'Türkiye için gerçek bir beka meselesidir' Yeni müfredatın ardından Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama: 'Türkiye için gerçek bir beka meselesidir'

Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilileri, terör örgütlerine ve teröristlere finansal kaynak sağlayan veya toplayan kişilere yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti. Bu tür faaliyetlerin önlenmesi için gerekli adımların atılmaya devam edeceği vurgulandı.